Gris cu lapte la Multicooker

de Tabita _ in Mancare copii, 30 Mai 2014 | 9092 vizualizari

 

Pot spune ca a iesit delicios si se face repede fara a avea grija ca s-ar arde.

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 100 g gris
  • 3 licuri zahar vanilat
  • 60 g zahar
  • Pentru decor :
  • dulceata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte la Multicooker:

Se pune laptele in vasul aparatului. Se adauga zaharul vanilat.

Se selecteaza programul Stew  pe 20 de minute.

Apasam butonul start si inchidem capacul. 

Dupa 10-15 minute se adauga grisul si zaharul treptat pentru a nu se face cocoloase.

Inchidem capacul si asteptam finalizarea programului.

Aparatul se decupleaza de la sursa de curent.

Se pune grisul in forme si se orneaza cu dulceata sau dupa preferinte.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pasare